MENÜ

Orduspor idmanında gerginlik!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un 19 Eylül Stadı'ndaki antrenmanında Volkan Arslan, kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü bazı taraftarlarla tartıştı.

Orduspor idmanında gerginlik!

Mor-Beyazlı ekip pazar günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Ahmet Akcan nezaretinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

19 Eylül Stadı’nda yaklaşık iki saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan Hakan Macit ve Musa Kuş’un yanı sıra izinli olan Ali Köksal katılmadı.

Bir grup taraftarın da izlediği antrenman sırasında Ordusporlu futbolcu Volkan Arslan ile bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Arslan, çalışma devam ettiği sırada kendisine küfür edildiğini öne sürerek, taraftarların üzerine yürümek istedi. Taraftarların da karşılık vermesi üzerine tartışma yaşandı. Bir süre devam eden sözlü sataşma yardımcı antrenör Burak Sadık Dilmen’in araya girmesi ile son buldu.

Antrenman sonrası ise kulüp genel menajeri Naşit Oksay, taraftarlara sakin olma çağrısında bulunarak, tüm futbolcuların Orduspor’un başarısı için çaba gösterdiklerini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ