MENÜ

Kurtarıcı Baros

Çek golcü sakatlanana kadar 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Cim Bom'da, Baros'tan gelen müjdeli haber sevinç yarattı. Yıldız futbolcunun, Rijkaard'a, “Bu hafta formamı istiyorum hocam” dediği öğrenildi

Kurtarıcı Baros

Galatasaray’da Milan Baros sevinci... Fenerbahçe ile 10. haftada oynanan derbide daha ilk dakikalarda sol ayak tarak kemiği kırılan Çek futbolcu, yanlış kaynama problemi ortaya çıkınca, daha sağlam olması için kemiğine platin taktırmıştı. Bu ikinci operasyon nedeniyle dönüş süreci uzayan golcü oyuncu sakatlanana kadar Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmişti. Baros’un yokluğunda ne Nonda ne de Jo Alves Aslan’ın ilacı olabildi, gözle görülür bir düşüş yaşandı. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe derbisinde formasına kavuşmasına bekleniyordu. Çünkü sağlık ekibinden bu yönde açıklamalar gelmişti. Ancak dün Baros’un bu haftaki Ankaragücü sınavında kadroya alınma ihtimalinin son derece yüksek olduğunu okurlarımıza duyurmuştuk.

Takımla birlikte çalıştı
İşte bu doğrultuda Çek golcü dünkü antrenmanın tamamına takımla birlikte katıldı. Teknik direktör Rijkaard’la da görüşen Milan Baros’un, “Kendimi gayet iyi hissediyorum, izin verirseniz ikinci yarıda da olsa oynamak istiyorum” dediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması ve skorun gidişatına göre oyuna girmesi bekleniyor.

Raşit Altun

Haberin Devamı

Bu sezon ne yaptı?
Kulvar Maç Gol Asist
Süper Lig 10 5 2
Avrupa Ligi 6 5 -
Toplam 16 10 2

YORUM YAZ