MENÜ

Göztepe'de Nurettin Yılmaz dönemi!

TFF 2. Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Göztepe'de, dün akşam göreve getirildiği açıklanan teknik direktör Nurettin Yılmaz ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Göztepe'de Nurettin Yılmaz dönemi!

Güzelyalı’daki kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Göztepe Kulüp Başkanvekili Serdar Samur, futbolcu izleme sorumluluğunun yanı sıra 8 Ekim’den beri teknik direktör olarak çalışan Erol Azgın’ın bu görevden ayrıldığını belirterek, takımı Yükselme Grubu’na çıkarma başarısı gösteren Azgın’a teşekkür etti.
Azgın’ın eski görevine devam edeceğini kaydeden Samur, teknik direktörlük konusunda Nurettin Yılmaz ile anlaştıklarını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göztepe’mizdeki bu kan değişiminde, motivasyonunun eksilmeden devam etmesi için çok önemli güç olan taraftarımızın sağduyulu desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Göztepe’mizin bir üst lige çıkmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de inancından hiçbir şey kaybetmeden, başarılı çalışmaları artarak devam edecektir."

NURETTİN YILMAZ
Teknik direktör Nurettin Yılmaz da, en son görev yaptığı Eyüpspor’da yönetim kurulu ile birlikte gurbetçi oyuncuları takıma kazandırdıklarını ve bunun sonucunda kulübe 1 milyon dolar civarında gelir sağladıklarını söyledi.

Göztepe Kulübü Başkanı İmam Altınbaş ile yaptıkları görüşme sonucunda görevi kabul ettiğini kaydeden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geleceği kurtarmak için buradayız. Göztepe’nin bir üst lige yükselme şansı var. Göztepe’yi sahiplenen bir kurum var. Kulüpte kurumsallaşma adına önemli işler, çok güzel çalışmalar yapılıyor. Biz de elimizden geleni yapacağız. Göztepe’nin 5 puanı var ve şansımız sürüyor, bir üst lige çıkabileceğimize inanıyorum. Bu takımı Süper Lig’e kadar yükselteceğiz."

Sarı kırmızılı ekibin Yükselme Grubu’ndan önce transfer yaptığını ve uyum sürecinin kolay olmadığını ifade eden Yılmaz, "Arkadaşlar arasında rekabeti sağlayarak, ilk 11’i seçmeye çalışacağız. Tatlı rekabet başarıyı getirecektir" diye konuştu.

Bu sezon Göztepe’nin 3. teknik direktörü olan Yılmaz’ın yardımcılıklarını Nasuh Aköz ile Nihat Tümkaya yapacak.

1997-1998 sezonunda Trabzonspor’da antrenör olarak görev yapan Yılmaz, Konyaspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor takımlarında yardımcı antrenör, Adana Demirspor ve Eyüpspor’da teknik direktör olarak görev yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ