MENÜ

"Cesaretli ve üretken değildik"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Beşiktaş karşısında cesaretli ve üretken oynayamadıklarını söyledi.

"Cesaretli ve üretken değildik"

Avcı, 40. günde 10. maçlarını oynadıklarını ifade ederek, "Kazanmak için buraya gelmiştik. Mücadele ettik, ancak cesaretli ve üretken değildik. 2-0’dan sonra üretken olabildik, ama sonucu çeviremedik. Bu önemli değil. 40. günde 10. maçını oynamış bir takım olarak, lig itibariyle doğru bir yerde duruyoruz. Galatasaray maçı dışında Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını bitirdik" diye konuştu.

Abdullah Avcı, oyuncuları Okan Buruk’un da sezon sonunda kariyerini noktalayacağını hatırlatarak, "Kendisi Beşiktaş’ta da forma giymişti. Bugün BJK İnönü Stadı’na son kez çıktı. Bu şekilde burada sahne alması bizi mutlu etti" dedi.

Avcı, Beşiktaşlı taraftarların kendisine yönelik tepkisi konusunda ise "Hak etmediğimizi düşünüyorum. Fazla söylenecek bir şey yok" demekle yetindi. Bu arada, Abdullah Avcı, Şili ve Elazığ’da yaşanan depremde hayatlarını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ