MENÜ

Adnan Öztürk'ün projeleri hazır

Adnan Polat'ın seçimdeki tek rakibi olması beklenen Adnan Öztürk, Divan Kurulu toplantısında projelerini anlattı.

Adnan Öztürk'ün projeleri hazır

Öztürk, kongreyi kazanması halinde, öncelikle Galatasaray Adası’nı kulüp üyelerinin hizmetine sunacağını söyledi. İşletmeci ile kavga etmeden ve hakkını yemeden Ada sıkıntısını çözeceğini belirten Öztürk, Galatasaray’ın 1 metrekare bile yerini satmaya ihtiyacı olmadığını savunarak, “Riva arazisini satmamalıyız. Ama zamanı geldiğinde, bu araziyi elden çıkarmadan, bizden sonra gelen nesillere gelir getirecek şekilde değerlendirilmesi yolunda çalışacağız” dedi.

Kulübün holding anlayışıyla yönetilmesi gerektiğini de vurgulayan Adnan Öztürk, şöyle devam etti: “Galatasaray’ın şirketlerinin hepsinde C grubunda hisseler yaratacağız. Aidatlarını ödeyen üyelere birer tane bu hisselerden vereceğiz. Bu hisselerin maddi değeri olmayacaktır. Bu da üyelerin kurulları takip etmesini sağlayacaktır. Bu aslında müjde değil, daha önce yapılması gereken bir iştir.” Adnan Öztürk ayrıca seçimlerin centilmence geçmesini dileyerek, “Sürecin, Galatasaray’ın asaletine, vukuruna yakışır bir şekilde cereyan etmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Ekibi şekilleniyor
Adnan Öztürk, listesinin yüzde 80 oranında belli olduğunu açıkladı. 27 Mart’taki seçime bir hafta kala, 20 Mart’ta geniş çaplı bir basın toplantısı düzenleyecek olan Öztürk’ün, futbol şubesini Fatih Gökşen, Abdürrahim Albayrak, Ali Gürsoy ve Mehmet Cibara gibi isimlere emanet etmeyi planladığı ileri sürüldü. Muhalif üye Hayri Kozak da, Öztürk’ün listesinde yer alacağını açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ