MENÜ

"5 yıllık nakit akışını planladık"

Başkan Polat, “Galatasaray karanlıktaydı. Artık güneşi görmeye başladık. 5 yıllık nakit akışı planında, kademe kademe artıya geçeceğiz. 2011'den itibaren rahatlamaya başlayacağız” dedi.

"5 yıllık nakit akışını planladık"

27 Mart’ta yapılacak seçimli kongre öncesi adaylıkları kesinleşen Adnan Polat ile Adnan Öztürk, dünkü Divan Kurulu’nda söz alarak üyelere seslendiler. Başkan Polat, iki senedir futbol takımında ciddi bir dönüşüm ve yenileme içinde olduklarını vurgulayarak, “Bu dönüşümü yaparken başarı almamız da gerekiyor. Geçen sezon arzu ettiğimiz neticeyi alamadık. Orada kendimi çok başarılı görmüyorum. Galatasaray’ın başında dünya markası Frank Rijkaard var. Bu hafta yenilmemize rağmen lideriz. Kalan haftalarda bu liderliği koruyarak şampiyon olmak istiyoruz. Takımımız Türk Telekom Arena’daki ilk maçlarına Şampiyonlar Ligi’nde çıksın istiyoruz” diye konuştu. Uzun vadeli projelere imza attıklarını kaydeden Polat, “Daha önce Galatasaray karanlıktaydı. Sıkıntılı bir dönem yaşıyorduk. Artık güneşi görmeye başladık” ifadesini kullandı.

‘KKTC’de otel açacağız’
Henüz her şeyin günlük güneşlik olmadığını dile getiren Başkan, “5 yıllık nakit akışı planında, kademe kademe artıya geçeceğiz ve borçlar ödenecek. Rahatlamamız 2011 yılından itibaren başlayacak” açıklamasını yaptı. Polat, Kuzey Kıbrıs’ta spor tesislerinin yanı sıra Galatasaray Oteli açacaklarının da müjdesini verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ