MENÜ

Ortalık karıştı

Şampiyonluk yarışında öne çıkan Galatasaray'ın Eskişehir'de aldığı mağlubiyet bir anda bütün dengeleri değiştirdi. Şu anda 4 takım kafa kafaya gidiyor. Bu ekiplerin aralarında oynayacağı 4 müthiş maç da bizleri bekliyor.

Ortalık karıştı

Artık her sezon aynı cümleyi kurmaya başladık: Böyle şampiyonluk yarışı görülmedi. Önümüzdeki tabloya bakarsak, bu sezon da aynı cümle sık sık kullanılacak.

3 büyüklerin 3’ü de devrede, yılın bombası Bursaspor ise şu anda gizli lider durumunda. Timsahlar’ın olaylı Diyarbakır sınavından 3 puanı hanesine yazdırması kesin gibi.

Bugün de Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyorlar. ‘Bitti, mahvoldu’ denilen Kara Kartal da bugün erteleme maçında Belediye engelini geçebilirse Fenerbahçe ile puanını eşitleyecek. Daha bir hafta öncesine kadar istifa seslerinin yükseldiği Fenerbahçe ise Galatasaray’ın 2 puan gerisinde. Şu anda en büyük yıkım Cim Bom’da yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında öne çıkan Aslan, Eskişehir mağlubiyetiyle avantajını kaybetti, fikstürü de pek parlak değil. 4 takımın mücadelesi hiç şüphe yok ki nefes kesecek.

Bir de aralarında oynayacakları 4 maç var. 27. haftada Sami Yen’de Galatasaray-Fenerbahçe. 30. haftada Kadıköy’de Fenerbahçe-Beşiktaş. 31. haftada Galatasaray-Bursaspor.. Ve son hafta. Bursa’da Bursaspor-Beşiktaş. Futbolda genelde sakin olan kazanıyor. Ancak bu maçlara bakıp, sakin kalmak pek mümkün değil.







Haberin Devamı
YORUM YAZ