MENÜ

Cim Bom ne yapsa, sevinen Fener oldu

Öyle bir hafta geride kaldı ki... Galatasaray hangi branşta galip gelse, Sarı-Lacivertliler sevindi! Süper Lig lideri Aslan, Eskişehir'e de kaybedince, Fenerbahçeliler'in coşkusu zirveye çıktı...

Cim Bom ne yapsa, sevinen Fener oldu

Futbolda Eskişehir, Galatasaray’ı yendi Fener sevindi. Galatasaray, potada Efes’i yendi, voleybolda Belediye’den set aldı yine Fener sevindi. Bir de üstüne bayan basketçiler derbiden zaferle ayrılınca, mutluluk tavan yaptı.

Yıllardır kanıksanmış görüntüdür. Fenerbahçe herhangi bir branşta yenilir Galatasaraylılar; Galatasaray yenilir Fenerbahçeliler mutlu olur. Kanarya kazanınca Sarı-Kırmızılılar, Aslan kazanınca Sarı-Lacivertliler kahrolur. Galatasaray, Eskişehir’e yenilince yine aynı tablo yaşandı. Bu doğal olanıydı. Ancak kaderin garip cilvesi, bu kez Sarı-Kırmızılılar kazanınca da sevinen Fenerbahçeliler oldu. Basketbol erkekler liginde Cim Bom, müthiş bir maç sonrası Efes Pilsen’i devirince, onlarla birlikte Sarı-Lacivertliler de havalara uçtu. Çünkü bu sonuç, onları lider yapmıştı. Erkekler voleybol liginde Beşiktaş’a 3-2 yenilen Fenerbahçe’yi ertesi gün yine Galatasaraylılar güldürdü.

Güzel bir hafta oldu
Sarı-Kırmızılılar, yenilmelerine karşın Belediye’den 2 set alınca Fenerbahçe, zirvedeki yerini puan farkıyla korudu. Belediye 3-1 bile kazansa, Kanarya ile puanları eşitleyecekti. Ardından bayan basketbol takımlarının derbisinde gülen Fenerbahçe, üzülen Galatasaray oldu. Ve pazartesi günü, lider Galatasaray, Eskişehir deplasmanından yenilgiyle dönünce, Sarı-Lacivertliler’in mutluluğu katlandı. Yani Galatasaray, kazansa da, kaybetse de Fenerbahçeliler’i mutlu etmişti. Taraftarların dilindeki; “Yenilsen de yensen de...” sözlerinin ilk kısmı gerçek olmuştu bu kez.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ