MENÜ

Bursaspor'dan Sadri Şener'e tepki

Bursaspor Kulübü, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin yorumlarına yazılı açıklamayla yanıt verdi.

Bursaspor'dan Sadri Şener'e tepki

Kulübün "www.bursaspor.org.tr" adresli resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener, TV programlarında ve basın açıklamasında Diyarbakırspor-Bursaspor müsabakasında cereyan eden olayların müsebbibi olarak kalecimiz İvankov’un seyirciyi tahrik ettiğini belirtmiştir" denildi.

Olayların yoruma muhtaç olmayacak şekilde milyonların önünde geliştiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Şener’in, hayatın olağan akışına aykırı tespitlerinin kamuoyunu sadece gülümsetebileceği aşikardır. Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Hasan Yener’in de bugün bir ulusal gazetede ’Bursaspor, Diyarbakırspor’dan özür dilemeliydi’ beyanatı yer almaktadır. Şunu ifade etmeliyiz ki, Bursaspor nerede, kimden nasıl özür dileyeceğini gayet iyi bilir. Sayın Genel Sekreterin kendi kulübünün işleriyle ilgilenmesini öneririz.

Sayın Şener ve Yener’in haksız rekabet duyguları ile bu derece yanlı ve yanlış tutum sergilemelerini fair-play ve centilmenlik kurallarının bu şekilde çiğnenmek istenmesini esefle kınıyoruz. Her kişi ve kurum kendi işine bakmalı, küçük menfaatler uğruna alenen ve gözün gördüğünün inkar mahiyetinde bu tarz tutumlar terk edilmelidir. Bu beyanın Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karar öncesi verilmiş olması da ayrıca anlamlıdır, manidardır.

Bu tür kasıtlı, yönlendirici, açık maksat içeren tutum, davranış ve beyanatların kimseye yarar sağlamayacağının idrak edilmesini temenni ediyor ve tüm kişi ve kurumları daha sağduyulu, adaletli ve insaflı olmaya davet ediyoruz.

Ayrıca, kulübümüze değişik yollarla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm kişi ve kurumlara da bu vesile teşekkürlerimizi arz ediyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ