MENÜ

Arsenal'in 'Yılmaz'ı!

Arsenal'in altyapısının 16 yaşındaki Türk file bekçisi Yılmaz, “En büyük isteğim ileride Türkiye'nin kalesini korumak. Fenerbahçeli Volkan Demirel'i çok beğeniyorum” diye konuştu.

Arsenal'in 'Yılmaz'ı!

İngiltere Premier Ligi’nin en önemli kulüplerinin başında gelen Arsenal’in altyapı takımının kalesini bir Türk; 16 yaşındaki Yılmaz Aksoy koruyor... 5 senedir Londra ekibinin formasını giyen ve İngiltere’de doğan Yılmaz, “Futbola bölge takımında başladım. İlk başta Tottenham’ı seçmek istedim. Ama babam Arsenal’in sahasının bize daha yakın olduğunu söyledi ve burayı seçtim. Futbol topuyla 7 yaşında tanıştım. Arsenal’e ilk geldiğimde mahalle takımından farkı yoktu. Yani ciddiyet daha düşüktü. Ancak yaşım 14’e geldiğinde artık bunun bir hobi olmadığını anladım” dedi.

‘Profesyonel olacağım’
A Takım’la birebir aynı idmanı yaptıklarını vurgulayan genç oyuncu, “Önümüzdeki ekim ayında 17 yaşına gireceğim ve profesyonel sözleşme imzalayacağım. Yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Hedefim ileride Türk Milli Takımı’nın kalesini korumak. Fenerbahçeli Volkan Demirel’i de çok beğeniyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ