MENÜ

Ada'da dinleme şoku!

İngiltere Futbol Federasyonu (FA), milli takım menajeri Fabio Capello ile futbolcular arasındaki konuşmanın ses kaydıyla ilgili soruşturma başlattı.

Ada'da dinleme şoku!

İngiltere ile Mısır arasında geçen hafta yapılan özel milli maç öncesinde, Capello ile milli takım oyuncuları arasındaki konuşmanın kamp yapılan otelde gizlice kaydedildiği ortaya çıktı.

Futbol Federasyonu’nun avukatlarının, basın kuruluşlarıyla irtibata geçerek söz konusu ses kaydının yayımlanmasının doğru olmayacağı ve yasaların ihlal edilmesi anlamına geleceği uyarısında bulunduğu belirtildi.

Birkaç saatlik ses kaydının nasıl yapıldığının henüz belirlenemediği ifade edilirken, milli takımda yer alan oyuncuların özel hayatlarıyla ilgili son dönemlerde basına yansıyan iddialar sonrasında, menajer Capello futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.

Milli Takım Menajeri Capello, Chelsea takım kaptanı Terry’nin, eski takım arkadaşı Wayne Bridge’in kız arkadaşı Vanessa Peroncel’le ilişkisi olduğu iddialarının basında yer almasının ardından yıldız oyuncunun milli takım kaptanlığını elinden almıştı.

Manchester City’de forma giyen Wayne Bridge ise bir açıklama yaparak milli takımdan affını istemişti.

John Terry ile ilgili haberlerden bir süre sonra yine Chelsea ve milli takımın formasını giyen bir başka yıldız futbolcu Ashley Cole’un özel hayatıyla ilgili iddialar basında yer almış ve İngiliz şarkıcı Cherly Cole, eşi Ashley Cole’dan boşanacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ