MENÜ

Zirvede gol yok!

İtalya Serie A'nın 27. haftası dün oynanan maçlarla tamamlanırken, zirvedeki ekiplerin maçları golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Zirvede gol yok!

Serie A’nın 27. haftasında lider FC Inter sahasında Genoa’yı ağırlarken, karşılaşma golsüz berabere bitti. Haftayı 3 puanla kapatamayan FC Inter, takipçilerinin puan kaybettiği haftada puan farkını açma şansını değerlendiremedi. Milano ekibi ligin ikinci yarısında yaptığı 8 maçın 5’inde beraberliğe razı oldu.

Haftanın önemli maçında ise puan tablosunda ikinci sırada yer alan AC Milan ile AS Roma, başkentte karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 biterken, bu sonuç galibiyet isteyen her iki tarafa da yaramadı.

Ligde bu hafta oynanan bir diğer önemli mücadelede, istikrarsız performansları devam eden iki ekip karşılaştı. AC Fiorentina sahasında Juventus’u konuk ederken, mücadeleyi 2-1 kazanan Torino ekibi, zirveden kopmama yolunda önemli bir engeli aşmış oldu. Bu arada evsahibi Fiorentina ise ligin ikinci yarısının başından bu yana çıktığı 8 maçın sadece birinde galip gelebildi.

Haberin Devamı



Başkent ekiplerinden Lazio da ligin güçlü ekiplerinden Sampdoria’ya deplasmanda yenilerek, düşme potasına yaklaştı.

GOL KRALLIĞINDA LİDER Dİ NATALE
Serie A’da 27. haftanın sonunda Udinese’nin golcü oyuncusu Antonio Di Natale 19 golle gol krallığı yarışındaki liderliğini sürdürürken, FC Inter’in Arjantinli forveti Diego Milito 15 golle ikinci, Sampdoria’nın golcüsü Giampaolo Pazzini ise 13 golle üçüncü sırada yer alıyor.

YORUM YAZ