MENÜ

Kartal'ın 'Mart' hesabı

Bu ay oynayacakları Belediye, Denizli (D), Kasımpaşa (D) ve Eskişehirspor maçlarından 12 puan toplamayı hedefleyen Mustafa hoca, Beşiktaş'ın mayısta zirvede yer alacağından emin.

Kartal'ın 'Mart' hesabı

Lig’de öyle bir hava estiriliyor ki bazen, sanki Beşiktaş yarışta havlu atmış, formalite maçları oynuyor! Aslında fikstüre ve puan cetveline bakıldığında, onca sıkıntısı ve eksiği olduğu söylenen Kara Kartal hâlâ şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle bu ay içinde sırasıyla oynayacağı Belediye, Denizli (D), Kasımpaşa (D) ve Eskişehirspor maçlarından toplam 12 puan çıkartırsa, mayıs ayında en tepe de bile olabilir. Sadece yarınki erteleme maçını kazandığı takdirde bile Fenerbahçe ile puan bakımından kafa kafaya gelecek Siyah-Beyazlılar... Yılların verdiği deneyimle ve futbol bilgisiyle çoğunlukla doğru tahminler yapan Mustafa Denizli de bu tablonun farkında olanlardan...

‘Orada durun biraz’
O nedenle futbolcularını hep bu yönde motive ediyor ve yapılan ‘bazı’ eleştirilere fazla kulak asmıyor. Futbol bakımından o da biliyor takım olarak eksikleri olduğunu... Zaten bu yönde çalışmalar da yaptırıyor. Ama iş ‘yarıştan koptu’ konusuna gelince, “Orada biraz durun bakalım. Hele bir Mayıs ayı gelsin, bugünkü tablo çok değişecek” diyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ