MENÜ

Hacettepe'de hedef ligde kalmak

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Hacettepe'nin teknik direktörü Erol Tok, bir maç kazandıkları zaman yukarılara çıkma imkanlarının bulunduğunu belirterek, "Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu ligde kalmayı hedefliyoruz" dedi.

Hacettepe'de hedef ligde kalmak

Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Altay karşılaşmasına çok iyi başladıklarını, devre sonuna kadar da iyi oynadıklarını kaydetti. Devre bitimine yakın kalecinin hatası sonucu bir gol yediklerini ifade eden Tok, oyuncularının soyunma odasına moral bozukluğuyla girdiklerini söyledi. Tok, ikinci devre futbolcularının oyun disiplininden koptuklarını ve bunun sonucu olarak maçı kaybettiklerini belirtti.

Erol Tok, "Çok mücadeleci bir oyun oynuyoruz. Bundan koptuğumuz an yeniliyoruz. Artık böyle şeylere ayıracak zamanımız kalmadı. Zaman kısalıyor, mesafe daralıyor" diye konuştu.

Kaybettikleri bir şey olmadığını, bir maç kazanmaları halinde yukarılara tırmanabileceklerini belirten Tok, "Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu ligde kalmayı hedefliyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ