MENÜ

"Az daha Fener'e gidiyordum!"

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Sezer Badur, sezon başında Fenerbahçe'ye de transferinin söz konusu olduğunu, ancak Trabzonspor ile anlaşmasının gerçekleştiğini söyledi.

"Az daha Fener'e gidiyordum!"

Sezer Badur, Trabzonspor Dergisi’nin Mart ayı sayısındaki röportajında, Berlin’de doğduğunu belirterek, takımda Murat Tosun, Zafer Yelen, Engin ve Ceyhun gibi gurbetçi oyuncuların olmasının, takımda arkadaşlık kurması konusunda kendisine yararlı olduğunu belirtti.

Sezon başında Fenerbahçe ve Trabzonspor’a transferinin söz konusu olduğunu anlatan Sezer Badur, "Fenerbahçe, Özer’den sonra beni de almak istiyordu. Ancak teknik heyetin değişmesiyle işler karıştı. Üstelik Daum’un yardımcısı Ayhan Tumani benim kuzenimdi. O da beni transfer etmek istiyordu ama biraz zaman gerektiğini söyledi. Menajerim aracılığıyla Trabzonspor’dan teklif geliyordu. Devre arasının gelmesiyle birlikte başkana, iyi bir teklif gelmesi durumunda ayrılmak istediğimi söyledim. Kendisi de bunu olumlu karşıladı. O arada Trabzonspor devreye girdi ve transferim gerçekleşti" dedi.

Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Manisaspor’da oynadıktan sonra Almanya’ya amatör lige döndüğünü kaydeden Sezer Badur, "Ardından Karşıyaka, Sivasspor ve Trabzonspor ile anlaştım. Amatör takımda yaşadıklarım bana büyük ders oldu. Artık sabırlı olmayı öğrendim diyebilirim. Fedakarlık yapmadan bir şeyler başarılamıyor" diye konuştu.

Daha önce çalıştığı teknik adamlardan Mustafa Denizli ve Şenol Güneş’i, Feyyaz Uçar ile de Bülent Uygun’u birbirine benzettiğini kaydeden Sezer Badur, "Jenerasyonları itibariyle bakış açıları birbirine benziyor. Denizli ve Güneş, disipline daha çok önem veren teknik adamlar" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımda arkadaşlığın iyi bir seviyede olduğunu belirten Sezer Badur, "Takım arkadaşlarımın hepsi inanılmaz iyi insanlar. Gruplaşma yok. Hep beraber hareket ediliyor. Çok güzel bir ortam var. Bu dostluk sahaya da yansıyor. Büyük takımlarda böyle bir ortamın olacağını da beklemiyordum. Sivasspor’da nasıl bir arkadaşlık kurduysak büyük kulüpte de aynı ortamı yakaladık diyebilirim" diye konuştu.

Kendisinden bahsetmeyi hiç sevmediğini vurgulayan Sezer, "Dışarıdan izleyenlerin yorum yapması daha doğru. Yine de anlatmam gerekirse, ben pas yapmayı seven bir futbolcuyum. Ara ve uzun pas atmaya çalışırım. Mücadele gücümü de Türkiye’de geliştirdim" dedi.
Sezer, internetteki bazı taraftar forumlarında kendisini aktör Van Diesel’e ve Fransız dansçı Salah’a benzettikleri yönünde kendisine yöneltilen soruya da "Fransız dansçı Salah’ı tanımıyorum, ancak Van Diesel’i biliyorum. Sivasspor’da yardımcı antrenör Toprak Kırtoğlu, bana sürekli Van Diesel derdi. Saçlarımı kestirmem durumunda aynı ona benzeyeceğimi söylüyordu. Sonrasında sizin de söylediğiniz gibi forumlarda birçok kişinin beni Van Diesel’e benzettiğini gördüm. Ama saçlarımı kesinlikle ona benzemek için kestirmedim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ