MENÜ

Lemerre-Ümit Özat kulübede kapıştı!

Yıldız oyuncular ve dünyaca ünlü teknik direktörü Lemerre'le, 100. yılında başarının uzağında kalan Ankaragücü'nde dün kulübedeki kriz patlak verdi. Fransız hoca ile yardımcısı Özat birbirine girdi!

Lemerre-Ümit Özat kulübede kapıştı!

100. yılını kutladığı bu sezon başarının çok uzağında kalan Ankaragücü’nde kriz üstüne kriz... Saha dışındaki olaylarla gündeme gelen Sarı-Lacivertliler’deki dünkü kriz hocaların kapışmasıydı. Teknik direktör Roger Lemerre ile yardımcısı Ümit Özat, Gaziantepspor maçının 60. dakikasında oyuncu değişikliği için birbirine girdi. Kağan’ın kenara çekilip, Bilal’in oyuna girdiği bu dakikada ikili arasında tartışma yaşandı. Oyuncu değişikliği konusunda anlaşamayan Lemerre ile Özat’ın tartışması, tercümanı da zor durumda bıraktı. Ancak son söz Fransız teknik adamın oldu ve istediği değişiklik gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçında da Ümit Özat’ı saha kenarından sürekli taktik ve talimat verdiği için uyaran Lemerre’nin bu durumdan rahatsız olduğu biliniyordu. Yönetimin de, teknik heyette yaşanan sorunlar için toplanacağı belirtildi.

Haberin Devamı


FANATİK daha önce ikili arasında gerginlik yaşandığını yazmıştı.

YORUM YAZ