MENÜ

Güneş'ten oyuncularına

Gençlerbirliği önünde ortaya konan futbol, Şenol Güneş'i ilerleyen maçlar için tedirgin etti. Tecrübeli hoca, son karşılaşmada yapılan hataların ardından özellikle savunma oyuncularını ciddi biçimde uyardı.

Güneş'ten oyuncularına

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşısında ortaya konan futboldan dolayı oldukça mutsuzdu. Tecrübeli teknik adam, zorlu bir maç maratonunun içine girecek olan Bordo-Mavili futbolcuları, son mücadeledeki oyundan dolayı uyardı. Özellikle savunma oyuncularının dikkatini çeken Güneş’in, kaleci Onur’un bu kadar çok rakiple burun buruna gelmesine oldukça sinirlendiği ve defanstaki isimlerden basit hatalar yapılmaması konusunda bir toplantı yaptığı belirtildi. Ligde 28. haftadaki Ankaraspor maçını çıkarırsak Karadeniz temsilcisi, sırasıyla Gaziantepspor (d), Galatasaray, Antalya (Türkiye Kupası), Kayserispor (d) ve Beşiktaş’la (d) mücadele edecek.

‘Amacımız güzel futbol’
“İyi oynadığımız haftalarda kazanamadık. Gençlerbirliği maçında ise kötü oynayıp kazandık. Biz güzel futbol oynayıp 3 puan almak istiyoruz” diyen deneyimli çalıştırıcının futbolcularına, “Bizim amacımız rakibe oranla hep daha güzel futbol... İlerleyen haftalarda bunu yapmaya çalışmalıyız. Sizlere güvenim tam” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Zorlu maraton
Gaziantepspor (D)
Galatasaray
Antalyaspor
Kayserispor (D)
Beşiktaş (D)

Haberin Devamı
YORUM YAZ