MENÜ

"Gol atanın bitireceği bir maçtı"

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri mücadelede, rakiplerinin son dönemde yaşadığı sıkıntılardan faydalanıp puan veya puanlar almak istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade etti.

"Gol atanın bitireceği bir maçtı"

Özdilek maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, her iki takım adına da çok üretken bir maç olmadığını, ancak mücadelenin yüksek olduğunu kaydederek, "Her iki takım da daha çok orta alan mücadelesiyle oyunu dengede tutmaya çalıştı. Gol atanın bitireceği bir müsabakaydı. Fenerbahçe golü buldu ve 3 puanı aldı" diye konuştu.

Mağlubiyetin ardından konuşmanın kolay olmadığını kaydeden Özdilek, şunları söyledi:
"İstanbul’a puan veya puanlar alabileceğimizi net bir şekilde bilerek geldik. Fenerbahçe’nin sıkıntılarından da faydalanmak istiyorduk açıkçası. Oyuna da iyi başladık. Yediğimiz gole kadar oyunu iyi kontrol ettik. Gol aramaya başladığımız bir anda kontrataktan gol yedik. Topa sahipken 1-0 mağlup duruma düştük. Bu bizim moralimizi bozdu. İkinci yarıda üretkenliğimiz devam etti. Ama tabii ki topu kaleye atamadığımız sürece puan alamıyorsunuz. Oyuncularımın arzu ve isteğinden memnunum. Fenerbahçe’ye karşı oynamak, mücadele etmek kolay değil."

Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç ise Fenerbahçe karşısında en az 1 puan için İstanbul’a geldiklerini, sahada özgüven eksikliği yaşayan bir rakip gördüğünü ifade etti.

Ömer, "Hafta içinde bütün çalışmalarımız galibiyet içindi. Kazanamıyorsak da 1 puanla dönmekti. Özgüven eksikliği olan bir Fenerbahçe vardı sahada. Onu hissettim. Sorumluluk almak istemiyorlardı. Bu durumdan faydalanmamız gerekiyordu, bunu beceremedik. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Necati rakibe çok net pozisyon vermediklerini belirterek, "Sadece Emre’nin bir pozisyonu vardı. Kendi hatamızdan bir gol yedik. Gol olmasaydı maç 0-0 bitebilirdi. Buradan en azından 1 puan bekliyorduk" derken, Orhan Ak ise "Bu sezon çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Genel olarak maça iyi başladık. Kendi kendimize bir gol attık. Benim bir hatam oldu. Bize yakışmayacak bir gol oldu. Daha sonra Fenerbahçe 1-0’ı korumaya çalıştı. Maçın hakkı beraberlikti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ