MENÜ

Ergün'den 'Penbe' tablo!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, deplasmanda gelen galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Ergün'den 'Penbe' tablo!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, deplasmanda gelen galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.
Teknik direktör Ergün Penbe, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın 7 haftadır iyi oynamasına rağmen puan alamadığını, ancak bugün çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Gol yollarındaki sıkıntının bugünkü maçta da sürdüğünü gözlemlediklerini belirten Penbe, "Buna rağmen 1-0 galip geldik. Dardanelspor’un zor durumda olduğunu ve eksikliklerini biliyorduk. Buna göre hazırlandık ve ona göre buraya geldik. Futbolcu kardeşlerim de sağ olsunlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çok iyi mücadele ettiler, onur mücadelesi verdiler ve o savaşı kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum" diye konuştu.

Penbe, bugün genç oyuncu Fuat’ın attığı golle 1-0 galip geldiklerini ifade ederek, "Hep antrenmanlarda çalışıyorduk, ön direk, ön direk. Demek ki ön direğe gidince oluyormuş. Takımımızda galibiyete bir özlem vardı. İnşallah bu bizim çıkış maçımız olur" dedi.

Takımını galibiyete taşıyan golü atan Fuat ise kendisinin gol atmasının önemli olmadığını, asıl önemli olanın buradan galibiyetle dönmek olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ