MENÜ

Sakarya'da primler ödendi

TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor'un kulüp başkanı İsmail Gürses, futbolculara 86 bin TL tutarında prim ödediklerini belirterek, gelecek 5 maç için 9 bin TL'lik prim ödeyeceklerini söyledi.

Sakarya'da primler ödendi

Gürses, Rüstemler Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yerel gazetelerde yer alan bazı haberlere tepki gösterdi.

Yerel basında "Sakaryaspor’un formaları kayıp" şeklinde yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade eden Gürses, şöyle konuştu: "Bu kulüpte toplu iğnenin bile kaydı var. Bu asılsız haberleri yapanları Sakarya kamuoyuna havale ediyorum. Eski camlar bardak oldu. Her şeye hakim ve vakıf olan bir yönetim kurulu var. Bölüp parçalama niyetinde olanların hepsi art niyetli. İnsafsızca ve yargısızca bizi lekelemek istiyorlar. Bunda başarılı olamayacaklar. Gerçek Sakaryasporlular tek ses ve tek yürek oldu. Amacımız bu takımı layık olduğu yere çıkarmaktır. Bizlerle ilgili olumsuz konuşanlar ilk başta kulüp aidatlarını ödesin. Aidat borcunu ödemeyenler çıkıp konuşuyorlar. Hem kulüp üyesi olacaksın, hem de aidat ödemeyeceksin. Bu nasıl Sakaryasporluluk? Anlamış değilim."

Futbolculara yapılan ödemelere de değinen Gürses, "Futbolcularımıza 86 bin TL tutarında pirim ödedik, önümüzdeki 5 maçta 9 bin TL’lik prim ödeyeceğiz. 5 maçlık özel prim sistemi belirledik. İçeride kazanılan maçlara 750 TL, deplasmandaki galibiyete ise bin 250 TL prim ödenecek" dedi.

Toplantının sonunda yönetim kurulu üyeleri yarın doğum günü olan Gürses’e kerpeten hediye etti.
Hediyeyi alan Gürses, "Bu anlamlı hediyeyi merak edenler biraz düşünsün" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ