MENÜ

Güneş'in itirafı

Trabzon'un hocası maç sonu samimi konuştu: Son haftalara göre en kötü maçımızdı, bu kez kazandık. Hep rakip kaleciler yıldızlaşırdı, bu kez Onur öne çıktı. Düzelmesi gereken şeyler var.

Güneş'in itirafı

Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş, yaptığı önemli hamlelerle skora etki ederken, genel olarak sergilenen performanstan ise hiç memnun kalmadı... Mücadelenin ardından samimi açıklamalarda bulunan deneyimli antrenör, son haftalara bakıldığında en kötü oynadıkları maçı galibiyetle bitirdiklerini söyledi. Milli maçlara giden oyuncuların yokluğundan etkilendiklerini de söyleyen Güneş şöyle konuştu: “Hızlı başladık, oyunu rakip kaleye yıktık. Ancak tam bu anda rakip gol attı, denge değişti. İkinci bölümde ise beklenmedik şekilde kötü oynadık. O zamanlarda da özellikle kalecimiz Onur devreye girdi...”

Zeminden şikayet etti
“Genelde bize karşı rakiplerimizin kalecileri geceye damga vururdu ama bu kez Onur yıldızlaştı. Zeminin bozukluğu da doğruyu söylemek gerekirse teknik oyuncularımızı etkiliyor ama tabi ki mazeret değil. Son 15 dakikadaki baskımız sonuçta rol oynadı. Takımımızın büyük bölümünün istenilenin altında oynaması ve bunun gibi bazı problemleri düzeltmemiz gerektiği kesin.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ