MENÜ

Sarı Melekler tutulmuyor: 0-3

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde rakip tanımayan Fenerbahçe Acıbadem, çeyrek final ilk maçında da ezdi geçti. Kanarya, Rus rakibi Odintsovo'ya da set vermeden yenerek Final-Four'a göz kırptı.

Sarı Melekler tutulmuyor: 0-3

Voleybolun en büyük kupası olarak kabul edilen Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Final-Four hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe Acıbadem amacına çok yaklaştı. Çeyrek final ilk maçında Rus rakibi Zarechie Odintsovo’yı set vermeden geçen Sarı-Lacivertliler rövanş için büyük avnataj yakaladı. İlk iki sette Odinstsovo’yı zorlanmadan geçmeye başaran ve durumu 2-0 yapan Fenerbahçe Acıbadem, son sette de rakibinin maçı uzatmasına izin vermedi: 3-0. Kanarya, Avrupa Ligi’nde şu ana kadar oynadığı 9 maçtan sadece 1’inde 2 set verdi.

Rövanş maçı 11 Mart’ta
11 Mart Perşembe günü İstanbul’da yapılacak rövanş maçında Fenerbahçe, rakibinden tek set aldığı taktirde 3-4 Nisan’da Fransa’da düzenlenecek Final-Four’a katılma hakkı kazanacak. Öte yandan Aroma Ligi’nde Beylikdüzü, Yeşilyurt’a 3-0 yenildi. Teledünya Erkekler Türkiye Kupası yarı final ilk maçında isi Bozkurt, sahasında Galatasaray’ı 3-2 mağlup etti.

Odintsovo-Fenerbahçe: 0-3

SALON: Odintsovo
ODİNTSOVO: Zhadan **, Kosheleva *, Bogacheva *, Fateeva **, Pequeno *, Moreira **, Kryuchkova (L) **, Shmeleva **, Lisovskaya **, Pankova *, Bogacheva *, Markova *
FENERBAHÇE ACIBADEM: Seda **, Çiğdem **, Gamova ***, Osmokrovic ***, Eda ***, Dirickx **, Nihan (L) **, Songül * İpek *
SETLER: 25-15, 15-25, 24-26

Haberin Devamı
YORUM YAZ