MENÜ

Kırmızı protesto

'Fırat Aydınus'a düdük bıraktırana kadar tepkiye devam' kararı alan Sarı-Lacivertli taraftarlar, ya kırmızı kart ya da düdük eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Kırmızı protesto

İstanbul Büyükşehir Belediye maçının kaybedilmesinin sorumlusu olarak hakem Fırat Aydınus’u gören Fenerbahçe Camiası’nın tepkisi dinmek bilmiyor. Nihat Özdemir’in, Fırat Aydınus’u Fenerbahçe düşmanlığıyla itham etmesinin ardından, bu düşünceyi paylaşan taraftarlar da eylem hazırlığı içinde... Taraftar sitelerinde, tartışılan iki protesto biçimi ön plana çıkıyor. İlki, herkesin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ilk maça kırmızı kartla gelmesi ve 90 dakika boyunca her fırsatta bunun hakeme gösterilmesi... Fenerbahçe’nin hiçbir tesisine kırmızı rengin sokulmamasının, yazılı olmayan bir kural olduğu biliniyor. Bu nedenle, ikinci bir protesto şekli daha düşünülüyor. O da, maça düdükle gelmek ve kulakları sağır edercesine sürekli öttürmek.

Son karar verilmedi
Sarı-Lacivertli taraftarların forumlarda yaptıkları konuşmalardan, bu ve benzeri eylemlerin Fırat Aydınus’a düdük bıraktırana kadar devam edecekleri anlaşılıyor. Şimdi merak edilen konu, Saracoğlu’ndaki ilk taraftar-hakem buluşmasında yapılacak eylemin hangisi olacağı...

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ