MENÜ

Daum ruh çağırdı!

Fenerbahçe hafta sonu Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Samandıra'da yaptığı hazırlıklarla devam etti.

Daum ruh çağırdı!

Sezon başında sportif direktörlüğe Aykut Kocaman’ın gelmesiyle birlikte Samandıra’ya gelmeyen yöneticiler Fenerbahçe’nin kötü bir döneme girmesiyle birlikte Lille maçı öncesi tesislere gelmişti. Dün akşam da yine yöneticilerden Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım, Cihan Kamer ve Mithat Yenigün tesislere giderek takıma moral verdi. Ali Bilgin, Mehmet Topuz ve Lugano takımla çalışırken, Topuz ve Lugano’nun çift kalede yer alması teknik direktör Daum’u mutlu etti. Özer ve Emre bireysel oyuncu antrenörü ile çalışırken Emre düz koşunun ardından tesislerde çalıştı. Güiza ise salonda idman yaptı.

Baroni yarım bıraktı
Daum bir toplantı yaparak, milli takımdan dönen oyuncularını başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ettikten sonra, “Mücadele ruhunuzu ortaya koymanızı istiyorum. Hepinizde bu ruh var, bunu biliyorum. Ama bu tek başına olmaz. Bu ruh bir kişiden başlayıp tüm takıma yayılmalı. Sizden bunu pazar günü istiyorum. Bunu sahaya yansıtın” dedi. Konuşmanın ardından Koch ve futbolcular hep birlikte uzun süre hocayı alkışlarken, Samandıra’da, “Savaşmayı seviyoruz” sesleri yükseldi. Baroni, idmanın sonlarında aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle çalışmayı yarım bıraktı. Daum ilk defa özel olarak Deivid’i çalıştırdı. Sakat olan Gökhan Gönül’ün durumu bugün belli olacak.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ