MENÜ

Sağlam'a 'marka özel ödülü'

Türk Patent Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Türk Patent 2009 Ödülleri' töreninde, Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a 'marka özel ödülü' verildi.

Sağlam'a 'marka özel ödülü'

Türkiye'den akademisyenler, sanayiciler, buluş sahipleri, araştırmacılar, sivil toplum kuruluşları, kamu, özel sektör kuruluşları ve birçok ülkenin sınai mülkiyet kurumlarının üst düzey temsilcilerinin davetli olduğu organizasyonda, patent, marka, endüstriyel tasarım ve coğrafi işaret alanlarında ödüller sahiplerini buldu.

Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen ödül töreninde, `Marka Özel Ödülü’ önceki yıllardan farklı olarak sanat, edebiyat ve spor olmak üzere üç farklı dalda da sahiplerini buldu. Ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`dan alan Sağlam, Erdoğan`a Bursaspor forması hediye ederek ayrıca bir jestte bulundu.

Haberin Devamı

Avrupa`nın gelecek vadeden 20 teknik direktöründen biri
TPE, Sağlam`ı futbolculuğu dönemindeki örnek kişiliği ve başarısını teknik direktörlük döneminde de sürdürmesi ve UEFA tarafından Avrupa`nın gelecek vadeden en iyi 20 teknik direktörü arasında gösterilmesi dolayısıyla marka özel ödülüne layık gördü.

YORUM YAZ