MENÜ

"Son gülen iyi güler"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-Lacivertli takımın golcü oyuncusu Semih, idman sonrasında iddialı açıklamalar yaptı.

"Son gülen iyi güler"

Samandıra'da Can Bartu Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanında, futbolcular 40 dakika koşu yaptılar. Omuzundaki sakatlık nedeniyle Almanya'da kontrolden geçen Özer, bugün takımla birlikte koşu yaptı.

Haberin Devamı

Takımla birlikte koşu yapan Özer, koşunun ardından Mehmet Topuz ve Ali ile birlikte ayrı bir çalışma yaptı. Bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde yapılan antrenmanda, 3 oyuncunun topla çalıştıkları görüldü.

Omuzunda bandajla koştuğunu belirten Özer, "Bu hafta oynamam zor. Ancak inşallah gelecek hafta oynayabileceğim" dedi.

Bu arada, sakatlığına rağmen Uruguay Milli Takımı'na giden Lugano'nun Antalyaspor maçında oynama ihtimali olduğu kaydedildi.

Öte yandan, koşu sırasında bir basın mensubunun sorusu üzerine Semih Şentürk, "Lig daha bitmedi" dedi. Basın mensuplarının görev yaptığı alana doğru konuşan Semih, "Şampiyonluk yaşamadan hiç bir yere ayrılmam. Ayrıca lig daha bitmedi, son gülen iyi güler" diye seslendi.

Haberin Devamı

DAUM, FUTBOLCULARI UYARDI
Teknik direktör Christoph Daum, antrenman öncesi saha kenarında oyuncularıyla toplantı yaptı. İdmana takım elbise ile gelen Daum'un, saha içinde oyuncularla yaptığı toplantıda, sezona çok güçlü ve başarıya inanmış olarak girdiklerini, bu nedenle hala o gücü ve inancı taşıdıklarını, içinde bulundukları zorluktan da yine kendilerinin çıkabileceklerini söylediği öğrenildi. Toplantının ardından antrenör Ayhan Tumani ile bir konuşma yapan Daum, daha sonra tesislere gitti. Tumani, sabah antrenmanında sadece koşu olacağı için Daum'un eşofman giymediğini ve tesislere gittiğini söyledi.

Bu arada, Ümit Milli Takım'dan dönen Volkan Babacan da antrenmanda yer aldı. Tedavisi devam eden Uğur'un ise tesislerde çalıştığı bildirildi. Milli takımlarına giden Lugano ve Güiza, A Milli Takım'da yer alan Gökhan Gönül, Emre, Volkan Demirel de antrenmana katılmadı.

YORUM YAZ