MENÜ

Tüm yük Emre'ye bindi

Kırmızı kart cezalısı Alex'in görevini Emre Belözoğlu'na verecek olan teknik direktör Daum'un, çift forvete dönmeyi düşündüğü de belirlendi.

Tüm yük Emre'ye bindi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynanan karşılaşmada Fırat Aydınus tarafından oyundan atılan ve böylece Türkiye’deki ilk kırmızı kartını gören Kaptan Alex’in, iki maç oynayamayacak olması, teknik direktör Daum’u kara kara düşündürmeye başladı. Alman hocanın, Brezilyalı yıldızın görevini Emre Belözoğlu’na vermeyi düşündüğü kaydedildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nü düşündüren tek konuysa, yıldız futbolcunun sakatlığı. Daum, bu yüzden Honduras ile bugün oynanacak özel milli maçın kadrosunda bulunan Emre’nin, bu sınavdan sakatlığı ilerlemiş olarak dönmemesi için dua ediyor. Hem rakip atakları karşılama hem de takımını atağa kaldırma görevini üstlenecek olan Emre’nin yanında, iyileşmesi durumunda yine Cristian Baroni görev yapacak.

Çift forvete dönüş sinyali

Bu arada Daum’un, Alex’in yokluğunda çift forvede dönmeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Semih-Gökhan Ünal ikilisinden birini, Güiza’nın yanına monte etmeyi planlıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nü en çok düşündürünce, savunmada yapılan hatalar ve yenilen basit goller. Bu nedenle Bilica, Santos ve ön libero Cristian ile bir görüşme yapacak olan Daum, kendilerine uyarılarda bulunacak.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ