MENÜ

"Terim'i getirelim"

Mustafa Denizli'nin sağlık durumu ve gelecek sezon devam edip, etmeyeceği yönetimi tedirgin etti. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, şok bir teklifle Başkan'ın kapısını çaldı: Hoca giderse, Fatih Terim'i ikna ederim.

"Terim'i getirelim"

Beşiktaş’ta transferler kadar cevabı merakla beklenen bir başka soru daha var: Teknik direktör kim olacak? Sağlık sorunları bir türlü gündemden düşmeyen ve bir sezon daha Beşiktaş’ın başında kalmak için isteksiz olduğu konuşulan Mustafa Denizli’nin görevi bırakacağı konuşuluyor. Kulüple sözleşmesi bitecek olan Denizli’yle yolların sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durum da yönetimi tedirgin ediyor ve gelecek planları için sıkıntı yaratıyor. Her şeye hazırlıklı olmak isteyen yeni yönetimin ilk adayı ise oldukça sürpriz bir isim: Fatih Terim...

‘Bize yakışacak bir hoca’
A Milli Takımımız’ı bıraktıktan sonra inzivaya çekilen tecrübeli çalıştırıcının ismini, tıpkı Terim gibi Adanalı olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın öne sürdüğü ortaya çıktı. Olası bir teknik direktör değişimi karşısında hazırlıksız yakalanmak istemeyen Adalı’nın, Başkan’la yaptığı görüşmede, “Fatih Terim’i takımın başına gelmeye ikna edebilirim. Hem kariyer olarak, hem de karizma olarak bize yakışacak bir hoca olur” dediği kaydedildi. Bilindiği gibi çifte kupayla tamamlanan geçen sezonun ardından Mustafa Denizli dinlenmek istediğini söyleyerek sözleşme uzatma teklifini geri çevirmişti. Ancak Yıldırım Demirören ve yöneticilerin ısrarıyla, tecrübeli çalıştırıcı takımın başına geri dönüş yapmıştı.

‘Taraftar ne der?’
Fatih Terim iddiası, Beşiktaş gündemine bomba gibi düştü. Ancak Terim’in ikna edilmesi kadar, taraftarın tecrübeli hocaya karşı tutumu da merakla bekleniyor. Galatasaray’la uzun yıllar çalışan ve birçok kupa kaldıran deneyimli teknik adama karşı, Siyah-beyazlı tribünlerin tavır takınabileceği konuşuluyor. Hatırlanacağı gibi, Beşiktaşlı olduğu bilinmesine rağmen, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’yi çalıştıran Mustafa Denizli’ye karşı da taraftarlar bir dönem tavır takınmış, ancak çifte kupa sonrasında tüm düşünceler değişmişti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ