MENÜ

"Nesta için umudum var!"

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi'yi tecrübeli defans oyuncusu Alessandro Nesta'nın 2010 Dünya Kupası'nda yer almak istemeyişi düşündürüyor.

"Nesta için umudum var!"

"Gök Mavililer" olarak anılan İtalya Milli Takımı’nın tecrübeli çalıştırıcısı Marcello Lippi, Kamerun ile yapacakları hazırlık maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, AC Milan’da forma giyen 33 yaşındaki Alessandro Nesta’nın milli takımda görev almak istemeyişine değinerek, "Nesta’nın milli takıma (Hayır) demesine çok üzgünüm. Onun kararına saygı duyuyorum. Ama hala döneceğine dair umudum var" dedi.

Kamerun ile yapacakları hazırlık maçının 2010 Dünya Kupası öncesi takımın durumunu görmek için son fırsat olduğunu dile getiren Lippi’nin üçlü savunma kurgusunu denemek istediği ve bu yüzden Nesta’yı takımda görmeyi çok arzu ettiği belirtildi.

Basın toplantısında FC Inter’in genç forveti Mario Balotelli’ye yönelik soruya ise Lippi, "Balotelli’nin, yarın Avrupa Şampiyonası elemelerinde 21 yaş altı milli takımla Macaristan’a karşı zor bir maçı var. Balotelli öncellikle yarınki maçı kazanmayı düşünmeli. Elemeleri geçememe ve olimpiyat oyunlarına katılamama gibi riskleri var. Bu maçtan sonra geleceği düşünürüz" yanıtını verdi.

Gök mavililer, Kamerun ile yarın Monaco’daki İkinci Louis Stadı’nda TSİ 21.45’te karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ