MENÜ

Mersin'in kredisi bitti

Bank Asya 1. Lig'de düşme hattında yer alan Mersin İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda yapacağı Dardanelspor maçında galibiyeti hedefliyor.

Mersin'in kredisi bitti

Teknik direktör Ergün Penbe, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) düzenlediği toplantıda, geçen hafta mutlak kazanmaları gereken karşılaşmada Kayseri Erciyesspor ile berabere kalarak önemli bir fırsatı teptiklerini söyledi.

Bu maçın geride kaldığını ve hafta sonu deplasmanda yapacakları Dardanelspor maçına konsantre olmaya çalıştıklarını belirten Penbe, "Maç düşme hattındaki iki takım için de önem taşıyor. Artık yapılacak hatanın telafisi yok. Bu nedenle iyi sonuçlar almamız gerekiyor" dedi.

Futbolcuların bunun bilincinde olduğunu vurgulayan Penbe, şöyle konuştu: "Yedi haftadır süren kötü gidişata bir an önce ’dur’ demek zorundayız. Bunu yapabilmek için de sahada ortaya konulan mücadele, istek ve azim dışında 3 puanla da tanışmak zorundayız. Eğer 3 puan alabilirsek, takımın moral ve motivasyonu da yükselecektir. Bunu başarabilirsek, diğer takımlar gibi galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. Artık bir yerden çıkışa geçmemiz gerekiyor. İnşallah bu maç Dardanelspor karşılaşması olur."

Penbe, gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı giderebilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Bu arada, sakatlığı devam Sami İzican’ın takımdaki yerini alamayacağı belirtilirken, bir süredir tedavi gören Joseph Boum’un ise çalışmalara katıldığı öğrenildi. Sakatlığı geçen Zafer Demiray’ın ise henüz tam olarak hazır olmadığı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ