MENÜ

"G.Saray'ın zaaflarından yararlanacağız"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, güçlü bir ekip olan Galatasaray'ın zaaflarından yararlanmaya çalışacaklarını söyledi.

"G.Saray'ın zaaflarından yararlanacağız"

Çalımbay, Atatürk Stadı’ndaki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının kendileri için önemli olduğunu, sahaya galip gelmek için çıkacaklarını kaydetti.

Sahalarında taraftarların desteğiyle bu maçı kazanmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirten Çalımbay, şöyle konuştu: "Zor bir maç olacak. Galatasaray’ın elinde şu an lig kaldı. Son maçlarında iyi bir oyun sergilediler. Bunun dışında da Galatasaray’da kötü oynayan oyunculara bile güven geldi. Takımımıza güveniyoruz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Güçlü bir ekip olan Galatasaray’ın zaaflarından yararlanmaya çalışacağız."

Çalımbay, berabere kaldıkları Gaziantepspor maçında takımın genel olarak oyunundan memnun kaldığına da değinerek, ara transfer döneminde alınan oyuncuların takıma uyum sağladığını sözlerine ekledi.

Serdar ile hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz, Saffet, El Saka ve Milli Takım antrenmanında bulunan Aydın ile Alper’in katılmadığı idmanda, oyuncular düz koşu, ardından teknik çalışma yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz, Saffet ve El Saka’nın 8 Mart’ta yapılacak maça kadar hazır hale gelmesinin beklendiği, Milli Takım kampından gelecek Aydın ve Alper’in karşılaşmada yer alacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ