MENÜ

Yok böyle motivasyon!

Fenerbahçe'nin Belediye maçını kaybetmesiyle devreye giren Rijkaard futbolcularını tek tek uyardı, “Bu fırsat kaçmaz. Kasımpaşa'yı mutlaka yenmeliyiz” dedi.

Yok böyle motivasyon!

Sarı-Kırmızılı ekibin dün oynadığı Kasımpaşa maçı öncesinde Rijkaard fırtınası esti. Fenerbahçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı kaybetmesinin ardından futbolcularının motivasyonunda bir düşüş yaşayacağını düşünen Hollandalı teknik adam hemen devreye girdi. Oyuncularını tek tek uyarıp, Kasımpaşa maçının önemini bir kez daha vurgulayan Rijkaard, “Şampiyon olmak istiyorsak elimize gelen bu büyük fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Kasımpaşa çok zorlu bir rakip. Maç boyunca dikkatli olalım ve kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyalım. Bu karşılaşma bizim açımızdan çok büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Otobüste de uyardı
Hollandalı teknik adam bununla da yetinmeyip uyarılarına takım otobüsünde de devam etti. Florya’dan Ali Sami Yen Stadı’na gelene kadar oyuncularına neler yapmaları gerektiğini tek tek anlattı. Bir ara Kasımpaşa’nın beraberliği sağlamasının ardından saha kenarına kadar gelen kurt hoca verdiği taktik değişikliklerle de takımının sahadan galibiyetle ayrılmasını sağladı. Rijkaard, A.Madrid maçından sonra bu karşılaşmaya konsantrasyon sağlamalarının zorluğuna da değinerek, “Gerçekten çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Oyuncularımı performanslarından dolayı kutluyorum. Dos Santos da zamanla daha iyi olacak” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ