MENÜ

Umut: Telaşa gerek yok

2010'da şu ana kadar fileleri 10 kez havalandıran Umut Bulut, taraftara seslendi: Yakaladığımız iyi havayı asla bozmaya niyetimiz yok. Gençlerbirliği maçında tekrar çıkışa geçeceğiz.

Umut: Telaşa gerek yok

Trabzonspor’un yeni yılda göstermiş olduğu çıkışta en büyük pay sahiplerinden biri olan Umut Bulut, son haftalarda alınan sonuçlardan dolayı paniğe gerek olmadığını söyledi. Bordo-Mavili formayla 2010’da tam 10 kez fileleri havalandıran Umut, en kısa zamanda tekrar kendilerini göstereceklerini söyledi. Üst üste 3 maçta berabere kalmalarının ardından ellerine geçen fırsatı bir açıdan kaçırdıklarını vurgulayan golcü futbolcu, “Taraftarımız merak etmesin, yakaladığımız iyi havayı asla bozmayacağız. Teknik direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde başarılı olacağımızı gösterdik. Gençlerbirliği maçında yeniden toparlanacağız” dedi.

‘Bizi yalnız bırakmayın’

Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki mücadelede taraftarlarının kendilerine yalnız bırakmamasını isteyen tecrübeli golcü, “Onların desteği ile birlikte rakibimizi mağlup edip, 3 puan hasretine son vermek istiyoruz. Son haftalarda biraz yavaşladık ancak hızımızı artırmak da bizim elimizde”
yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ