MENÜ

Siirtspor fırsat tepti

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Siirtspor'da, teknik direktör Ali Beykoz, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Torbalıspor maçında çok sayıda fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

Siirtspor fırsat tepti

TFF 3. Lig Yükselme Grubu’nda mücadele eden Siirtspor’da, teknik direktör Ali Beykoz, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Torbalıspor maçında çok sayıda fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

Beykoz, takımı yeni çalıştırmaya başladığını, maçın hazırlıklarını yaparken bir yandan da futbolcuları tanımaya çalıştığını belirterek, Torbalıspor maçının ilk devresinde 6 gol pozisyonunu kaçırdıklarını belirtti.
Mücadele etmelerine karşın çok talihsiz goller yediklerini, ancak takımın çok kısa sürede tekrar toparlandığını ifade eden Beykoz, şunları söyledi: "Mücadelemizi sürdürdük, fakat bu çaba, maçın sonucunu değiştirmeye yetmedi. Maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldık. Çok sayıda fırsatı değerlendiremedik. Ancak henüz hiçbir şey bitmiş değil. Grubun üst sıralarındaki takımlarla aramızdaki puan farkı açılmış gibi görünüyor. Ayrıca bu fark hiçbir zaman kapanmayacak bir fark değildir. Liglerimiz bu tür örneklerle doludur."

Haberin Devamı
YORUM YAZ