MENÜ

Ofspor galibiyeti kaçırdı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda, sahasında Karsspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, bu maçta da hakem yüzünden galibiyeti kaçırdıklarını iddia etti.

Ofspor galibiyeti kaçırdı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda, sahasında Karsspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor’un teknik direktörü Mehmet Birinci, bu maçta da hakem yüzünden galibiyeti kaçırdıklarını iddia etti.

Birinci, yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, "Rakip kaleye ilk dakikadan itibaren yüklenmeye başladık. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olduğu için futbolcularımız bu bilinçle mücadele etti. Birçok gol pozisyonuna da girdik ama ilk yarıda pozisyonları iyi değerlendiremedik" dedi.
İkinci yarıda, ilk yarıda olduğu gibi oyunda üstün olan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Birinci, "İkinci yarıda 1-0 öne geçmeyi başardık, skor olarak rahatlamak adına ikinci gol için rakip kalede yine pozisyonlar bulduk. Karşılaşma tam bu skorla bitecek derken, uzatma dakikalarında yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık" diye konuştu.

Hakemin maçı fazla uzattığını savunan Birinci, "Maç 4 dakika uzadı ama oyunda kadar uzatma dakikası yoktu. Maalesef bizim maçlarımıza gelen hakemler şartlı geliyor, bu maçta da hakem yüzünden galibiyeti kaçırdık" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ