MENÜ

Milliler'de 6 sakat var!

Honduras'la 3 Mart Çarşamba günü oynayacağı özel maç için Swissotel'de kampa giren A Milli Takım'da sakatlığı bulunan oyuncuların tedavilerine başlandı.

Milliler'de 6 sakat var!

Takımının Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçta sağ ayak bileği ve ayak sırt bölgesine darbe alan Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün dün akşam yapılan radyolojik tetkiklerinde, ayak sırtı cilt altında ödem ve ayak iç bölgesi kemiğinde minimal ödem tespit edildi. Emre Belözoğlu'nun sol uyluk alt bölgesindeki tendonda zorlanma olduğu görülürken, Bursasporlu Volkan Şen'e ise boyun bölgesinde kas spazmı tanısı kondu.

Haberin Devamı

Sabri Sarıoğlu'nun sol uyluk arka adalesi bölgesindeki kas yaralanmasına ilişkin sürdürülen rehabilitasyonun, Milli Takım Sağlık Ekibi'nin Galatasaray Sağlık Ekibi ile yaptığı görüşmeler sonucunda kamp süresince devam ettirilmesine karar verildi. Tedavisi kampta sürdürülecek bir diğer oyuncu ise sol bacak alt kas grubunda minimal gerilmesi teşhisiyle kampa katılan Emre Güngör.

Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinde sağ uyluk dış bölgesine direkt darbe alan Caner Erkin'de minimal kas zedelenmesi tespit edildi. Bu arada, Caner'in daha önceden tanısı konulan sağ el bilek kemiğindeki kırığa rağmen, el bileği ateliyle antrenman ve maçlara katılabileceği bildirildi. Servet Çetin'in de sol ayak bileğinde bir süredir devam eden minimal tendon zorlanması tedavisine başlandı. Sakatlığı bulunan tüm oyuncuların son durumları maç gününe kadar kontrol altında tutulacak.

Haberin Devamı

Milliler, Honduras ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına, bu akşam İnönü Stadı'nda yapacağı antrenmanla başlayacak.

YORUM YAZ