MENÜ

"Gol kralı olmak istiyorum"

Giresunspor'un Brezilyalı futbolcusu Fabiano Oliveira, Giresun'da mutlu olduğunu belirterek, "Sezon sonunda Süper Lig'e çıkmayı çok istiyoruz. Ayrıca gol kralı olursam çok mutlu olacağım" dedi.

"Gol kralı olmak istiyorum"

Bank Asya Birinci Ligi'nde iyi bir çıkış yakalayan Giresunspor'a attığı gollerle hayat veren Brezilyalı futbolcu Fabiano Oliveira, yeşil - beyazlı kulübe transfer olmadan önce Portekiz ve Brezilya'dan başka tekliflerde aldığını söyledi. Fabiano, DHA'ya yaptığı açıklamada, Giresunspor'a gelmesinde eski Ordusporlu Bruno'nun etkisinin fazla olduğunu belirterek, "Kendisiyle birlikte büyüdük ve teklif gelince ona sordum. Bruno, Giresunspor'un bu sene için iyi bir takım kurduğunu ve önüne de büyük hedef koyduğunu söyledi. Ayrıca Bank Asya Birinci Ligi'nin ikili mücadelelerin çok yaşandığı bir lig olduğunu öğrendim ve bu nedenle Giresunspor'u tercih ettim. Şu anda da çok mutluyum ve her şey mükemmel gidiyor. İnşallah lig sonunda da başarılı oluruz" dedi.

Haberin Devamı

"TARAFTARLAR BENİ ÇOK SEVİYOR"
Sezon sonunda gol krallığı hedefine ulaşmayı çok istediğini de vurgulayan Fabiano, şöyle konuştu: "Benim gol kralı olmam tabi ki önemli ama asıl amacımız takım olarak Süper Lig'e çıkmak. Ancak şampiyonluğun yanında gol kralı da olsam bu beni mutlu eder. Kariyerim için de çok iyi olur. Bu ligde Bruno'dan sonra bir Brezilyalı daha gol kralı daha çıkması güzel olur. Taraftarlarla bir aile gibi olduk. Giresunspor'un çok büyük bir taraftar kitlesi var. Beni çok seviyorlar. Ben de bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum. Şampiyonluk hem onlara, hem takıma büyük bir ödül olacaktır."

"KARNAVAL DÖNEMİNDE SAÇLARIMI BOYATIRIM"
Brezilyadaki karnaval döneminde saçlarını farklı renklere boyattığını da ifade eden Brezilyalı golcü, "Her sene karnavallarda saçlarımı sarı veya değişik renklere boyarım. Bu sene aile arasında bir şakaya da neden oldu. Benim bu halimi gören akrabalarım 'Saçlarını boyattığına göre mutlusun galiba' diyerek bana takılıyorlar. Ben de onlara, her fırsatta mutlu olduğumu söylüyorum.Bu modeli buradaki herkes de beğendi, dikkat çekti" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HER DÖVMEMİN FARKLI ANLAMI VAR"
Fabiano, vücudundaki her dövmenin farklı bir anlamı bulunduğunu da ifade ederek, "Bir dövmede oğlumun ismi var ki bu benim için Allah'tan ve dinimden sonraki en önemli varlık. Aslında onun için yapıyorum her şeyi. Yine ailemin adına dair dövme var. Bir başka dövmede geçtiğimiz yıl kaybettiğim kardeşim Branco ile ilgili. Bu dövme de benim için çok önemli. Ona yaşamının son günlerinde hastanede bir söz verdim. Bir gün hedeflerimi mutlaka başaracağım ve bu hayatta onun için başarılı olacağım. Eğer ben gol kralı olursam ve şampiyonluk yaşarsam ona verdiğim sözlerin bazılarını yerine getiririm. Şu an ona çok yakınım. O nedenle bu sezonun sonunun manevi olarak da bir önemi var" şeklinde konuştu.

Giresunspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'da büyük takımda oynamayı hayal ettiğini de ifade eden Fabiano, "Bu her oyuncunun hayalidir, ama şuan Giresunspor'un başarısı önemli. Bunun için ter döküyoruz. Giresunspor başarıya ulaştığında ben de kariyerimde iyi yerlere geleceğim" dedi.

YORUM YAZ