MENÜ

BUGSAŞ Spor'da hedef Bank Asya

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden BUGSAŞ Spor'un teknik direktörü Levent Şahin, hedeflerinin ekstra play off'a kalmak ve oradan da Bank Asya'ya yükselmek olduğunu söyledi.

BUGSAŞ Spor'da hedef Bank Asya

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden BUGSAŞ Spor’un teknik direktörü Levent Şahin, hedeflerinin ekstra play off’a kalmak ve oradan da Bank Asya’ya yükselmek olduğunu söyledi.

Şahin, AA muhabirine dün yaptıkları Pursaklarspor maçını değerlendirdi. Ankara derbisini kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Şahin, maçın ilk yarısında çok iyi oynamadıklarını, istediklerini sahaya fazla yansıtamadıklarını söyledi. İlk yarıda rakibin 2 tane de net pozisyon yakaladığını anlatan Şahin, devre bitiminde soyunma odasında eksiklerini gözden geçirdiklerini ve ikinci yarıya bu şekilde çıktıklarını kaydetti. İkinci yarı daha etkili bir oyun oynadıklarını ifade eden Şahin, 53. dakikada serbest vuruştan Anıl’ın çok güzel bir gol atarak takımını öne geçirdiğini belirtti. İlk golden 4 dakika sonra yine bir serbest vuruşta ceza sahasına ortalanan topta Murat’ın kafa golüyle durumu 2-0’a getirdiklerini belirten Şahin, oyuncularının 2. golden sonra iyice rahatladığını ve maçı bu skorla bitirdiklerini anlattı.

BUGSAŞ Spor olarak, her maç iyi oynamak için sahaya çıktıklarını, iyi oynayınca 3 puanın geleceğini bildiklerini anlatan Şahin, şunları kaydetti:"Biz mümkün olduğu kadar top yaparak, iyi oynamayı amaçlıyoruz. İyi oynadığımız zaman hem kendimiz oyunumuzdan keyif alıyoruz hem de üç puanın geleceğini biliyoruz. Çok genç bir kadroya sahibiz. Yaş ortalamamız 22. Grupta bir tek Trabzon Karadenizspor’un kadrosu bizden genç. Ben de elimden geldiği kadar gençlere şans veriyorum. İşin açığı, genç oyuncular da beni mahcup etmiyorlar ve görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Gönül rahatlığıyla oynatabiliyorum. Hedefimiz elbette ki ekstra play off’a kalmak ve oradan da Bank Asya vizesi almak. Oyuncularım bunun bilincinde ve gereğini yerine getiriyorlar. Bizim öncelikli hedeflerimizden biri de Türk futboluna, Bank Asya’da, Süper Lig’de oynayacak oyuncular yetiştirerek, katkıda bulunmak. Genç oyuncuların yetişmesi takımımızın önümüzdeki yılları için de çok önemli."
Şahin, önlerinde Karsspor maçının olduğunu, oradan da 3 puanla dönmek istediklerini belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ