MENÜ

Başkent'te gündem Vassell

Hafta içinde idmanlara çıkmadığı için noter tespiti yapılmıştı. Gençlerbirliği maçı sonrası da İngiliz'e ceza verileceği konuşuluyordu. Ancak yıldız oyuncu, derbi maçını kazandıran golü atınca, sular duruldu.

Başkent'te gündem Vassell

Türkiye’ye geldiği ilk günden bu yana sürekli spekülatif olaylarla gündeme gelen Darius Vassell, artık futboluyla konuşulmaya başladı. Gençlerbirliği maçı öncesinde idmana çıkmadığı gerekçesiyle yönetim tarafından hakkında iki kez noter tespiti yapılan Vassell’in derbide attığı gol ortamı yumuşattı. Yönetimin, Gençler maçından sonra ceza vermeyi de düşündüğü İngiliz futbolcu, takımını 8 hafta sonra galibiyetle tanıştırınca sular duruldu. 4 ay para alamadığı gerekçesiyle daha önce FIFA’ya başvuran Vassell, sonra otel skandalı yaşanmıştı. İngiltere Milli Takımı’nın da formasını giyen yıldız futbolcu parası ödenmediği için kaldığı otelden apar topar çıkarılmıştı.

Son dakika golcüsü!
Bu sezon Ankaragücü formasıyla 4 golü bulunan Vassell, takımının İstanbul Büyükşehir Belediye ve Manisaspor ile berabere kaldığı maçlarda attığı gollerle birer puan, Gençlerbirliği ağlarını da havalandırarak, Başkent ekibine üç puan kazandırdı.

İlhan Güler

Haberin Devamı
YORUM YAZ