MENÜ

Sen insan mısın?

Tribün teröristleri dün yine işbaşındaydı. Onlardan birinin acımasızca attığı bozuk paralardan biri başına gelen Konfory Sylla hastanelik oldu.

Sen insan mısın?

Her hafta başka bir statta sahneye çıkan tribün teröristleri dün de Olimpiyat Stadı’ndaydı. Takımlarına destek vermek için tribünlere akın eden taraftarlardan bazıları, Belediye’nin 90 dakikayı 2-1 galip kapatmasıyla çılgına döndü. Hakemler ve iki takım oyuncuları soyunma odasına yöneldiğinde işbaşı yapan bu teröristler, hedef gözetmeksizin sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı. Çoğu futbolcu kendilerini kollayarak içeri kaçarken, Belediye’nin Gineli oyuncusu Konfory Sylla o kadar şanslı değildi. Atılan bozuk para başına gelen Sylla, acıyla yere yığıldı. Derhal müdahele edilen Gineli futbolcu, daha sonra ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı. Yabancı maddelerin, maçın hakemlerine de isabet ettiği gözlendi.

Seyircisiz oynama cezası
Maçın hakemi ve gözlemcilerinin raporları doğrultusunda Fenerbahçe’nin PFDK’ya sevkedileceği belirlendi. Galatasaray derbisindeki seyirci olayları nedeniyle sabıkası bulunan Fenerbahçe’ye, seyircisiz oynama cezasının verilmesinin beklendiği kaydedildi. Bu arada Başkanvekili Nihat Özdemir de, maç sonrasında sarfettiği sözler nedeniyle PFDK’ya sevkedilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ