MENÜ

Sami Yen'de taraftar coşturdu

Fenerbahçe'nin yenilmesiyle iyice havaya giren taraftarlar, Ali Sami Yen'e akın etti. Tribünler, 90 dakika boyunca hiç susmadı ve verdikleri destekle galibiyetin önemli bir parçası oldu.

Sami Yen'de taraftar coşturdu

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin mağlubiyeti Galatasaray’ın, Kasımpaşa maçının önemini bir kat daha arttırmıştı. Atletico Madrid’e elenen ve moral bozukluğu yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ı, bu kritik karşılaşmada taraftarı yalnız bırakmadı. 20 bin taraftar, maç öncesi futbolcuları tribüne çağırdı ve “Yenilsen de yensen de taraftarın seninle” diye bağırdı. Taraftarlar ayrıca tribüne, “Bir ihtimal daha var, o da şampiyonluk mu dersin?” pankartı açtı. Kasımpaşa’nın beraberlik golünden sonra takımlarının tekrar öne geçmesi için adeta itici bir güç olan tribünler, bunda da başarılı oldu. Taraftarlar, Keita’nın nefis golüyle ayağa kalktı. Ardından Jo ve yine Keita’nın sayılarıyla galibiyetin perçinlenmesi, Ali Sami Yen Stadı’nda büyük bir mutluluğun yaşanmasına sebep oldu.

Kewell’ı da unutmadılar
Sakat olduğu için bir süredir forma giyen Avustralyalı yıldız Harry Kewell’ı da unutmayan tribünler, galibiyetin ardından ise futbolcuları çağırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ