MENÜ

Kendi takımını kendin kur!

Türkiye'nin en iyi spor sitesi Fanatik.com.tr'den muhteşem bir yarışma... FANATİK Teknik Direktör yarışmasıyla, istediğiniz takımın ilk 11'ini seçebileceksiniz. Süper Lig'in 22. haftası için takımızı şimdiden kurun, bu heyecana ortak olun!

Kendi takımını kendin kur!

Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler, Galatasaraylılar, Trabzonsporlular ve tüm futbol tutkunları... Hakedene formayı vermek artık sizin elinizde. İsterseniz Güiza'yı yedek bırakıp Semih'i oynatın, isterseniz Umut'la Teofilo'yu çift forvet olarak sahaya sürün! Üstelik tüm Süper Lig takımlarının kadrolarını istediğiniz gibi oluşturabileceksiniz.

Hangi takımın taraftarı olduğunuz önemli değil! Fanatik Teknik Direktör yarışmasında Süper Lig takımlarından hangisini istiyorsanız o takımın ilk 11'ini 5 farklı formasyonda kendiniz kurabilirsiniz. Üstelik, haftanın birincisine verilecek Süper Lig'in resmi futbol topu olan Nike Total Omni 90'ı kazanma şansınızı artırmak için tüm Süper Lig takımlarının da ilk 11'ini ayrı ayrı belirleyebilirsiniz.

Haberin Devamı



NOT: Kayserispor'un ligdeki rakibi, küme düşürülen Ankaraspor olduğundan, sarı-kırmızılı takım bu hafta değerlendirme dışındadır.

YORUM YAZ