MENÜ

Fener maçı ne oldu?

Sturm Graz mücadelesi öncesi futbolcuların akılları, ezeli rakiplerinin Sheriff'le oynadığı maçtaydı. Oyuncular ısınma sırasında medya mensuplarına sık sık, “Fener maçı ne oldu?” diye sordu.

Fener maçı ne oldu?

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli ikinci futbol organizasyonu Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz’la karşılaşan Galatasaray’da, akıllar Fenerbahçe’deydi. Sturm Graz maçı öncesi, Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat’ın, ezeli rakiplerinin Moldova’da Sheriff’i 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi Ali Sami Yen Stadı’ndaki locadan izlediği öğrenildi. Tabii ki Polat’ın Fenerbahçe maçını yakından takip etmesinin yanı sıra futbolcuların da bu konudaki merakı, üst seviyedeydi.

10. haftada rakipler
Ali Sami Yen’deki büyük heyecan öncesi futbolcular, ısınmak için sahaya çıktıklarında Süper Lig’in 10. haftasında karşılaşacakları rakiplerinin sahadan nasıl bir skorla ayrıldıklarını etraflarındaki gazetecilere sorarak öğrenmeye çalıştı. Hem ısınıp hem de medya mensuplarına, “Fenerbahce’nin maçı kaç kaç bitti?” diye soran oyuncular, Sarı-Lacivertliler’in
1-0 kazandığı haberini aldı.

Haberin Devamı

Raşit Altun

YORUM YAZ