MENÜ

Selam olsun Rize 2-1

Yeni stadında ilk resmi maçına çıkan Çaykur Rizespor, 40 dakika 10 kişi oynadığı mücadelede Boluspor'u yıktı, 2 gol atan Ribeiro yıldızlaştı.

Selam olsun Rize 2-1

Çaykur Rize-Boluspor: 2-1
STAT:
Yeni Rize
HAKEMLER: Hüseyin Sabancı, Sefer Basmacı, Fahri Aksoy
ÇAYKUR RİZESPOR: Yavuz 7, Hasan 7, Mehmet 7, Ulaş 7, Evren 4, Diakhate 6, Engin 6 (Dk.64 Mustafa 6), Mithat 7 (Dk.84 Özgür ?), Kenan 7, Ribeiro 9, Özgürcan 7 (Dk.53 Murat 5)
BOLUSPOR: Atacan 6, Erhan 4, Adem 5 (Dk.67 Uğur 4), Cemil 5, Lika 6, Serdar 5, Erman 5 (Dk.75 Erdem 4), İbrahim 5, Fatih 6, Ömer Çuğ 5 (Dk.57 Bilal 5), Ömer Yalçın 6
GOLLER: Riberio (Dk.37 ve Dk.45) (Ç.Rize), Lika (Dk.58) (Bolu)
KIRMIZI: Evren (Dk.50) (Ç.Rize)
SARI: Ulaş, Kenan, Mehmet, Diakhate, Yavuz, Hasan, Riberio (Ç.Rize), Serdar, Cemil, Bilal, Uğur, İlhan (kulübede) (Bolu)

Haberin Devamı

Bank Asya 1.Lig’in 2. haftasında yeni stadyumunda ilk resmi karşılaşmasına çıkan Çaykur Rizespor, Boluspor karşısında açılışı yaptı, sahadan 3 puanla ayrıldı. Mücadeleye ev sahibi Rize, taraftarının da desteğiyle bomba gibi girdi. Özgürcan ile Ribeiro bir çok gol pozisyonuna girerken, tribünler 37. dakikada ayağa kalktı. Ribeiro Mithat’ın ortasında muhteşem vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. Golden sonra baskısını arttıran Yeşil-Mavililer’de ilk golde olduğu gibi yine Mithat ortaladı ve Brezilyalı yıldız Ribeiro bir kez daha fileleri havalandırdı: 2-0.

Bolu’nun golü Lika’dan...
İkinci yarıya Rizespor kırmızı kartla başladı. Evren rakibine sert girince, hakem Hüseyin Sabancı ev sahibini 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Rize sıkıntı yaşarken, Boluspor’un yıldızı Lika farkı bire indirdi: 2-1. Oyunun kalan bölümlerinde Karadeniz ekibi savunmasına çekilirken, Boluspor skoru değiştirimedi. Ve ev sahibi takım, taraftarına 3 puanla merhaba dedi.

YORUM YAZ