MENÜ

Mustafa Denizli sabır istedi

4 haftada 6 puan yitiren Beşiktaş'ın hocası Mustafa Denizli camiaya seslendi, “Kadroda bir istikrar sağlansın, ne demek istediğimizi herkes görecek” dedi.

Mustafa Denizli sabır istedi

Son günlerin en çok eleştirilen ismi kuşkusuz Mustafa Denizli... Çifte şampiyon olarak kapattığı senenin ardından yeni sezona kötü başlayan Kartal’ın hocası, FANATİK’e durum değerlendirmesi yaptı. Camiadan sabır isteyen Denizli, “Bu kayıplar düşündüğümüzden fazla. Yeni sezonda kadromuzdaki değişiklikleri ve rakipleri düşünerek farklı bir oyun anlayışıyla sezona başladık. Beşiktaş takım oyununu en üst seviyede ortaya koyan bir ekip. Bir türlü eksiksiz bir kadroyla oynayamadık. Bütün parçalar biraraya gelsin, istikrar sağlansın. O zaman ne demek istediğimizi herkes anlayacak” dedi. “Topun canı istemeyince, o kaleye girmiyor” diyen Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: Elimizdeki kadro, lig ve kupa şampiyonluklarını koruyacak kapasiteye sahip. Bunların tamamını sahada görmek için sabıra ihtiyacımız var.

Haberin Devamı

‘Toraman’ı bekliyoruz’
Tekrar ediyorum; kayıplar ve yaşayacağımız muhtemel kayıplar bizi hedeflerimizden uzaklaştıramaz. Elimizde alternatif isimler vardı. Ama yabancı kontenjanını geç açtığımız için Tabata’yı değerlendirdik. Bu ligi tanıyan, kaleye direkt oynayan, takım oyununa uyumlu bir oyuncu. Hiçbir oyuncu bir takımı sırtlayamaz. Futbol ekip oyunu, bunu unutmamak gerek. Lige verilen arada İbrahim Toraman’ın dönmesini bekliyoruz. Ayrıca Yusuf ve sıkıntı yaşadığımız bölgede oynayan Bobo’nun dönüşü bizi olumlu etkileyecek. Derbinin ertelenmesi taraftarı değilim...

YORUM YAZ