MENÜ

Körfez zor kurtuldu 1-1

Maddi sorunlarla boğuşan ve genç isimlerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkan Kocaelispor, Hacettepe karşısında 1 puanla yetindi.

Körfez zor kurtuldu 1-1

Kocaelispor-Hacettepe: 1-1
STAT:
İsmet Paşa
HAKEMLER: Taner Gizlenci, Muhammet Yumak, Nurettin Çiçek
KOCAELİSPOR: Metin 7, Emirhan 6, Cem Sinan 4 (Dk.61 Yunus 4), Burak 5, Mehmet 6, Onur 5, Bilal 5, Harun 5, Berkay 4 (Dk.72 Gokhan 5), Uğur 4, Serdar 7
HACETTEPE: Ercümet 6, Mustafa Cevahir 4 (Dk.76 Savaş 6), Daniel 5, Kulusic 4, Selcuk 5, Serhat 5, Mustafa Kayabaşı 4 (Dk.70 Emre 5), Soner 6, Ali 5, Mustafa Kaya 5, Mehmet 5
GOLLER: Mehmet (Dk.61) (Hacettepe), Serdar (Dk.74) (Kocaeli)
SARI: Onur, Mustafa Kayabaşı, Kulusic, Addo, Serhat (Hacettepe)

Haberin Devamı

Ekonomik sıkıntı nedeniyle eski borçlardan kaynaklanan yaklaşık 7 milyon TL’yi TFF’ye yatıramadığı için yeni transferlere lisans çıkartamayan Kocaelispor, ligin ikinci maçına da genç oyuncularla çıktı. 18. dakikada Hacettepe atağında Ali ortaladı, Mehmet’in kafası auta çıktı. 45’te Hacettepe kontratak geliştirdi. Kocaeli kalecisi Metin son anda golü önledi. İkinci yarıya iki takım da yavaş başladı. Ancak Başkent ekibi rakibine oranla daha derli toplu gözüktü, ancak gol yollarında istediği pozisyonlara giremedi. 61’de Ali sağdan ortaladı, Mehmet Akyüz kafayla topu ağrlara yolladı: 0-1. Bu golden sonra Kocaeli tribünlerinin desteği arttı. Beraberlik için yüklenen Yeşil-Siyahlılar, 75’te aradığı golü buldu.

Haberin Devamı

Son söz Serdar’ın
Mehmet’in ortasında Gökhan topu kafayla indirdi. Serdar, sol ayağıyla düzeltip topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-1. Oyunun kalan dakikalardan iki takım da gol yememek için oynayınca, maç böyle bitti.

YORUM YAZ