MENÜ

Kayseri'de moraller yerinde

Lige iyi başlangıç yapamayan Kayserispor'da, Denizlispor galibiyeti ile moraller yerine geldi.

Kayseri'de moraller yerinde

Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu, takımın performansından ve oyunculardan memnun olduklarını bildirdi.

Ligin ilk 3 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını, ancak Denizlispor galibiyeti ile takımda morallerin düzeldiğini ifade eden Miraboğlu, şunları söyledi: "Takımımıza, oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Ligin en güçlü 3-5 takımından biriyiz. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık, ama bu takım giderek güçlenecek. Henüz yolun başındayız. Takımın özgüveni arttıkça büyük başarılara imza atacağız. Denizlispor galibiyetini de çok abartmıyoruz. Lig bir maraton. Bu maratonda yeneceğiz, yenileceğiz, ama hedefimize ilerleyeceğiz. Bunun için zaman gerekiyor. Taraftarımızın bize güvenmesi ve takımımızı desteklemesi gerekir."

Son dönemde bir grup taraftarın takım aleyhinde tezahürat yaptığını da hatırlatan Miraboğlu, "Taraftarımızın bazı art niyetlilerin kışkırtmasına gelmemesi lazım. Bu takım hepimizin. Herkesin sahip çıkması lazım. Takım aleyhine tezahürat yapanları da protesto etmemiz gerekir. Taraftarımızın desteği ile yolumuza ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Milli maç arasını sakat futbolcuların iyileşmesi açısından iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Miraboğlu, Ankaraspor maçından da 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ