MENÜ

Karşınızda son Barcelonalı!

İspanya'nın Barcelona kulübü, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk kulübünden transfer ettiği defans oyuncusu Dmytro Chygrynskiy ile sözleşme imzaladı.

Karşınızda son Barcelonalı!

23 yaşındaki Ukraynalı futbolcu, bugün Barcelona’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Shakhtar Donetsk’ten 25 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Chygrnskiy’in, Barcelona ile sözleşmesini tek taraflı fesh etmesi halinde 100 milyon avroluk tazminat ödemi maddesi konulduğu belirtildi.

Barcelona’da "21" numaralı formayı giyecek olan Chygrnskiy, "Gelişim biraz karışık oldu ama bir düşümün gerçekleşmiş olmadından dolayı memnunum. Transfer müzakereleri sırasında bir an her şey dondurulmuş gibi görülse de sonuna kadar gösterdiği ilgiden dolayı Barcelona’ya teşekkür ederim" dedi.

Teknik direktör Guardiola ile konuştuğunu anlatan Ukraynalı futbolcu, en kısa zamanda yeni takımı ile antremanlara başlayacağını ifade etti.

Bu yıl 5 kupa kazanan Barcelona, yeni sezonda Brezilya futbolcular Keirrison, Maxwell, İsveçli İbrahimoviç ve Ukraynalı Chygrnskiy’i alarak başlarken, Katalan kulübünün başkanı Joan Laporta, başka transfer olmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ