MENÜ

Karabük'ten tek atış 1-0

Karadeniz derbisinde Kardemir Karabükspor, Giresun'u Yasin'in 64. dakikada attığı golle mağlup etti. Ev sahibi, bu sezon ki ilk 3 puanını elde etti.

Karabük'ten tek atış 1-0

K.Karabük-Giresun: 1-0
STAT:
Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEMLER: Hakan Ceylan, Nihat Samuk, Hakan Eygü
K.KARABÜK: Bülent Ataman 7, Birol 6, Şenol 7, Burak 7, Sertan (Dk. 87 Mahmut) 6, Bülent Bal 7, Süleyman 6, Murat 6, Emenike 7, (Dk.81 Hakan ?), Muhammed 7, Mawanda 6 (Dk. 60 Yasin 7)
GİRESUN: Eser 6, Volkan 7, Mehmet 6, İsmail 6, Buğra 6, Ali 6, Hasan 6 (Dk. 82 Suarez ?), Fırat 7, Emrah 6 (Dk. 70 Şenol 5), Eren 6, Oliveirea 6 (Dk. 57 Aydın 5)
GOL: Yasin (Dk.64) (K.Karabük)
SARI: Süleyman, Yasin (K.Karabük), Buğra, Aydın (Giresun)

Haberin Devamı


Bu sezon hedefini ilk 6 olarak belirleyen Kardemir Karabükspor, Giresun’u sahasında konuk etti. Karadeniz derbisinde iki takım da ortaya koyduğu mücadele ile nefesleri kesti. Dolu tribünler karşısında oynanan mücadeleye ev sahibi ekip daha hızlı girdi. Özellikle Muhammed ile Bülent Bal, rakip savunmayı oldukça yordu. Ancak karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci 45 dakika da Karabük rakibine oranla daha iyiydi. 60. dakikada Mawanda’nın yerine giren Yasin, 4 dakika sonra tribünleri ayağa kaldırdı. Yıldız futbolcu, şık bir vuruşla takımı öne geçirdi: 1-0. Golün ardından Giresunspor adeta uykudan uyandı. Ancak Yeşil-Beyazlı oyuncuların girişimleri gol için yeterli olmadı.

Bülent’i geçemediler
Bu dakikalarda Fırat, takımı adına savaşan tek isimdi. Ancak Giresun, Karabükspor kalecisi Bülent Ataman’ı bir türlü geçemeyince, ev sahibi zafere ulaştı.

YORUM YAZ