MENÜ

İsyan bu haykırış!

Yüzleri gülmedi bir türlü... Önce Diyarbakır, sonra Toulouse yenilgilerine tanık olan Trabzonlular, Bursa'dan alınan 1 puanı hiç beğenmedi, takımı ıslıklarla protesto etti.

İsyan bu haykırış!

Karadeniz’de kara bulutlar dağılmıyor... Lig ve Avrupa’daki kötü günleri iç sahadaki Bursaspor maçında alacağı bir galibiyetle unutturmayı planlayan Trabzonspor, yine amacına ulaşamayınca tribünlerini de çıldırttı. Daha önce Avni Aker’de Diyarbakırspor ve Toulouse yenilgilerine tanıklık eden Bordo-Mavililer, bu kez takımlarından 3 puan bekliyordu. Ancak Fırtına yine istenen performansın çok uzağında kaldı. Hem savunmada hem de hücumda aksayan Karadeniz temsilcisinin bu durumu istatistiklere de yansıdı.

Haberin Devamı

Kaleyi bulan tek şut!
90 dakika boyunca Trabzonspor kaleyi bulan tek şut attı, o da zaten golle sonuçlandı. Sahadan 1 puanla ayrılan Bordo-Mavili futbolcular, son düdüğün çalınmasıyla beraber protestolardan da kurtulamadı. Taşkınlığa kaçmayan taraftarlar, oyuncularını ıslıklarıyla soyunma odasına uğurladı. Teknik direktör Hugo Broos, maçın ardından, “Çok uğraştık ama olmadı. Kazanma isteğimiz güzeldi. Lige verilen araya daha moralli girme planımız ise tutmadı” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ